Wolhandkrab

De Wolhandkrab wordt voornamelijk in China en Korea gegeten. In deze landen wordt de Wolhandkrab als een echte delicatesse beschouwd die veelvuldig wordt gebruikt in diverse gerechten. Vaak worden de Wolhandkrabben in meerdere stukken gehakt waarna ze samen met groenten gewokt worden. Daarnaast kan dit heerlijke schaaldier ook heel goed gestoomd worden. De Wolhandkrab levert wit en bruin vlees met een unieke smaak en geur.

Een sterke krab met heerlijk vlees

Hoewel de krab oorspronkelijk uit China komt, is de Wolhandkrab waarschijnlijk rond de jaren twintig in ballasttanks van schepen is meegelift naar Europa. Momenteel komt de krab in een groot deel van de Europese rivieren, meren en zeeën voor. Het is een sterke soort die kan leven in zowel zoet, brak of zout water. De krab wordt tussen de zes en tien centimeter groot en weegt gemiddeld 100 tot 250 gram.

Verzekerd van zeer verse producten

Met ons eigen transport kunnen wij de verse Wolhandkrab dagelijks bezorgen in heel Nederland. Wij leveren de krab dan ook aan diverse groothandels, vis-, wok- en sushirestaurants. Op momenten dat het u het beste uitkomt bezorgen wij uw gewenste bestelling. Doordat de krabben door onszelf gekweekt worden en wij de bestellingen snel vervoeren, bent u verzekerd van zeer verse producten.

 

wolhandcrab