Visgroot handel de jong

Historie

Op 1 maart 2006 startte Koos de Jong zijn eigen onderneming. De Jong zag kansen op de markt en wilde hierin anticiperen. In eerste instantie werd er bij een lokaal verwerkingsbedrijf een ruimte gehuurd. Dit bleek al heel snel niet meer te voldoen. Daarop werd besloten om een eigen ruim nieuw pand te laten bouwen welke ook voldeed aan de huidige eisen van deze tijd. Anno 2015 zijn wij door de enorme groei weer genoodzaakt om het huidige pand verder uit te breiden. Deze uitbreiding staat in mei 2015 gepland. Hierdoor word de huidige verwerking, koel en vriesruimten meer dan verdubbeld in oppervlakte!

Organisatie

Visgroothandel De Jong B.V. is een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf. Door flexibiliteit en betrouwbaarheid heeft De Jong zich te weten onderscheiden, en Visgroothandel De Jong vervult nu een centrale rol binnen de visindustrie/markt. De Jong denkt met de klanten mee en probeert problemen en andere voorkomende zaken samen op te lossen. Door de flexibele en efficiente houding is door mond-tot-mondreclame de klantenkring van Visgroothandel De Jong B.V. explosief gegroeid.

 

Kwaliteit

Kwaliteit  leveren is het streven van Visgroothandel De Jong B.V.  Om u van de beste kwaliteit te kunnen voorzien, wordt er dagelijks verse vis ingekocht in binnen en buitenland. De verse vis wordt diezelfde dag nog verwerkt en verzonden.

Door de korte lever- en productietijden staan wij garant voor kwaliteit! 

Visgroothandel De Jong is HACCP gecertificeerd. Hiermee garandeert Visgroothandel De Jong dat de vis tijdens het verwerkingsproces aan strenge kwaliteitscontroles voldoet.

 

 

Verse Vis

Kwalitatieve verse vis leveren is het streven van Visgroothandel De Jong B.V.  Om u van de beste kwaliteit te kunnen voorzien, wordt er alleen verse vis ingekocht. De Jong koopt zelf de vis in en hiermee waarborgt hij de kwaliteit Visgroothandel De Jong B.V. voor staat. De verse vis wordt op dezelfde dag van inkopen, verwerkt en vervoerd naar de klanten.
De korte lever- en productietijden staan garant voor verse vis. De vis kan ook verwerkt worden en daarna opgeslagen worden in de inpandige koel- en vriescellen. Om u de beste  kwaliteit te bezorgen, is Visgroothandel De Jong HACCP gecertificeerd. Hiermee garandeert Visgroothandel De Jong dat de vis tijdens het verwerkingsproces aan strenge kwaliteitscontroles voldoet.

 

           

 

Levende Krabben

Voor levende krabben moet u bij Visgroothandel De Jong B.V. zijn. De krab wordt verwaterd in een zelfontwikkelde leeftank. Dit doet De Jong om alle stappen van het proces te kunnen bewaken, om zo de kwaliteit te waarborgen. Het proces van vangst tot vervoer is transparant en voldoet aan de kwaliteitseisen die De Jong hanteert.

 

 

 

Graydon