Logistiek

Opslag

De diepvriesproducten van Visgroothandel De Jong B.V. worden zowel intern als extern opgeslagen in moderne vrieshallen. Hierdoor is Visgroothandel De Jong B.V. in staat om constant te leveren en kan er altijd ingespeeld worden op wensen van de klanten. In het eigen bedrijfspand is er ook een aparte hal gerealiseerd waar de leeftanks van de noordzeekrabben zich bevinden.

Transport

Eigen vervoer

Dagelijks vervoert Visgroothandel De Jong B.V. met eigen transport verse vis door heel Nederland, België en Duitsland. Door eigen transport is snelle en flexibele levering mogelijk. Doordat Visgroothandel De Jong B.V. eigen chauffeurs in dienst heeft, is er constant controle tijdens het vervoer. Ook de chauffeurs onderhouden contact met de klanten en kunnen daardoor snel inspelen op de wensen van de klanten.

Externe transporteurs

Visgroothandel De Jong B.V. werkt samen met professionele transportbedrijven. Hierdoor is men in staat om verschillende vormen van logistiek mogelijk te maken. De levende Wolhandkrabben en de verse vis worden per vliegtuig of container naar China en Japan getransporteerd. Visgroothandel De Jong B.V. maakt het mogelijk om de producten in verschillende verpakkingseenheden te vervoeren.